پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به مرز قره باغ

سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به مرز قره باغ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جمعی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی صبح امروز با حضور در مرز ایران و آذربایجان به بازدید از مناطق مرزی کشور و مباحث مرتبط با تحولات قره‌باغ پرداختند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 04
کد خبر: ۶۱۶۷۰

ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، از بازدید و حضور برخی اعضای کمیسیون متبوعش در مرز قره‌باغ خبر داد و اظهار داشت: صبح امروز به همراه تعدادی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، به مرز ایران و آذربایجان سفر کردیم. 

وی افزود: این سفر به منظور بازدید از مرز و بررسی مباحث مرتبط با تحولات قره‌باغ و مواردی که بین ارمنستان و آذربایجان اتفاق افتاده است صورت گرفت. 

وی ادامه داد: قرار است در این بازدید که در حال حاضر در حال انجام است، آثار مباحث مرتبط با تحولات قره‌باغ و آثار آن در مناطق مرزی کشورمان مورد بررسی قرار بگیرد.

به گزارش فارس، در ادامه این بازدید اعضای کمیسیون با مقامات محلی و مرزبانی نیز دیدار و گفت‌وگو کردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده